woensdag 19 augustus 2015

Luctor E1 sluit voorbereiding in stijl af

Het keurkorps van de Luctor E-jeugd lijkt er helemaal klaar voor. Na de walk-over tegen De Tukkers, was in de midweekse oefenpartij ook DOS'37 uit Vriezenveen kanonnenvoer voor Luctor E1. De eersteklasser uit het lintdorp had weinig in te brengen tegen de geöliede machine ui Almelo-Noord. Bij rust was het al 5-0 en was er van een wedstrijd geen sprake meer. In de tweede helft bleef bleef de thuisploeg scoren dat het een lieve lust was. DOS deelde een paar speldenprikjes uit maar dat was het dan ook wel. Eindstand 11-2. Aanstaande zaterdag gaat het echt beginnen met een bekerwedstrijd tegen HHC. Uw verslaggever is dan hopelijk ook paraat met een SD-kaart in zijn camera. (Die had hij vandaag op de zaak laten liggen)